Stockholm Brunnsborrning

Borrning av vattenbrunnar och energibrunnar •

Om oss

Få hjälp med din brunnsborrning

Vi på Sörmlands Brunnsborrning AB kan hjälpa dig med brunnsborrning på din tomt. Vi har lång erfarenhet inom branschen och är dessutom SITAC-certifierade. Du kan till exempel få hjälp med borrning och grävning av vattenbrunnar, energibrunnar, miljöborrning och entreprenad. Vi kan även utföra vattenanalys och borrhålstryckning. Pumputrustning och liknande är inget du behöver tänka på – det tar vi med oss själva i samband med att arbetet ska påbörjas. Kontakta oss om du vill veta mer om hur det går till.

Kvalitet och professionalitet i fokus

Hos oss på Sörmlands Brunnsborrning AB står professionalitet och kvalitet i fokus i samband med att vi ska utföra ett arbete. Vi som arbetar här har gedigen erfarenhet inom området och går igenom processen med dig innan arbetet kommer igång. Vårt certifikat, som är utfärdat av SITAC, är ett bevis på att vi besitter den kunnighet och kvalitet som krävs för att utföra brunnsborrningar.

Kontakta oss om du vill veta mer

Om du inte känner dig hemma inom området brunnsborrning är du alltid välkommen att kontakta oss för att ställa frågor kring allt från vilken brunnsborrning som ska utföras till hur själva arbetet går till. Vi arbetar för både privatkunder och företagskunder i hela Mellansverige.

Det enda du behöver göra är att fylla i vårt webbformulär så kontaktar vi dig!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

  Adress
  Mikrofonvägen 15
  126 28 Hägersten

  Telefon
  010-551 30 88

  E-post
  offert@stockholmbrunnsborrning.se

  Orgnr
  556929-2591

OM OSS

När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

Stockholmbrunnsborrning.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Borrspecialisten i Stockholm AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mikrofonvägen 15
126 28 Hägersten

010-551 30 88

offert@stockholmbrunnsborrning.se

Orgnr:
556929-2591