Om oss

Få hjälp med din brunnsborrning i Stockholm

Vi på Borrspecialisten i Stockholm AB kan hjälpa dig med brunnsborrning på din tomt. Vi har lång erfarenhet inom branschen och är dessutom SITAC-certifierade.

Du kan till exempel få hjälp med borrning och grävning av vattenbrunnar, energibrunnar, miljöborrning och entreprenad. Vi kan även utföra vattenanalys och borrhålstryckning.

Pumputrustning och liknande är inget du behöver tänka på – det tar vi med oss själva i samband med att arbetet ska påbörjas. Kontakta oss när du vill veta mer om hur det går till.

medarbetare-borrspecialisten-stockholm-2

SITAC-certifierade brunnsborrare med lång erfarenhet

Vårt certifikat, som är utfärdat av SITAC, är ett bevis på att vi besitter den kunnighet och kvalitet som krävs för att utföra brunnsborrningar. Detta certifikat innebär att vi har:

  • Minst tre års erfarenhet av brunnsborrning
  • Avlagt ett godkänt svetsprov
  • Innehar certifikat för Heta arbeten
  • Fått godkänt resultat i Juridik för brunnsborrare samt klarat av Praktisk hydrogeologi

Kravspecifikationen för att bli SITAC-certifierade har tagits fram av SGU – Sveriges Geologiska Undersökning och genomförs av SITAC – Swedish Institute for Technical Approval in Construction.

SITAC-certifikat-svensk-borrar-förening-logotyp

Vi innehar även certifiering från RISE samt AB certifiering vilket innebär att vi är certifierade brunnsborrare.

Kontakta oss när du vill veta mer

Har du frågor och vill veta mer om exempelvis hur en brunnsborrning går till är du välkommen att höra av dig. Vi arbetar för både privatkunder och företagskunder i Storstockholm med omnejd.