Stockholm Brunnsborrning

Borrning av vattenbrunnar och energibrunnar •

Om ROT-avdraget

ROT-avdrag vid brunnsborrning

Med hjälp av det så kallade ROT-avdraget kan du som privatperson få avdrag för olika arbeten som utförs i ditt hem eller fritidshus när du anlitar oss på Stockholm Brunnsborrning. För att avdraget ska vara giltigt krävs det att du bor i bostaden samt att du äger den. Avdraget har varit olika stort genom tiderna, men sedan 2016 får du 30 % skattereduktion på arbetet som utförs. Avdraget gäller arbeten som utförs i eller i nära anslutning till din bostad.

Vad gäller för brunnsborrning?

Om du ska gräva och/eller borra en brunn har du rätt till skattereduktion. Kravet är att brunnen och arbetet ligger på tomten där du bor samt att vattnet i den ska ledas till bostaden på tomten. Det kan röra sig om olika brunnar, såsom vattenbrunnar, energibrunnar och bergvärme. Precis som med avdrag för andra arbeten är ROT-avdraget för brunnsborrning personligt, vilket innebär att du har rätt till en reduktion om 50 000 kronor per år.

Ta hjälp av professionell personal

Brunnsborrning kräver kompetens inom området och är därför inget du bör göra själv. Genom att kontakta Brunnsborrning i Sollentuna får du istället hjälp av professionella och kunniga arbetare inom området. Skicka en intresseanmälan om vilket arbete du önskar få utfört så kan du få mer information om hur det går till.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

  Adress
  Mikrofonvägen 15
  126 28 Hägersten

  Telefon
  010-551 30 88

  E-post
  offert@stockholmbrunnsborrning.se

  Orgnr
  556929-2591

OM OSS

När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

Stockholmbrunnsborrning.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Borrspecialisten i Stockholm AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mikrofonvägen 15
126 28 Hägersten

010-551 30 88

offert@stockholmbrunnsborrning.se

Orgnr:
556929-2591