Stockholm Brunnsborrning

Borrning av vattenbrunnar och energibrunnar •

Energibrunnar

Minska energikostnaden

Att själv producera energi till sin bostad är en häftig känsla, och är möjligt om du skaffar en energibrunn via oss på Stockholm Brunnsborrning. Vi ansluter en modern och effektiv värmepump med en energipump och sänker på så sätt energikostnaden för dig. Bergvärme är en naturlig, effektiv och prisvärd energikälla som tar tillvara på den geoenergi som finns runt omkring oss i bland annat luften, och förvandlar den till ren energi.

Energibrunnar i Stockholm

Stockholms Brunnsborrning är en komplett helhetslösning när det kommer till energibrunnar och vi använder oss endast av den bästa pumputrustningen på marknaden. Du bestämmer vart du vill ha energibrunnen och vi fixar sedan resten, från planering till genomförande. Vi är ett sammansvetsat och glatt gäng som arbetar på Stockholms Brunnsborrning och det är en sprudlande energi du kommer mötas av.

Prisvärd bergvärme Stockholm

Vi arbetar alltid för att du som kund ska bli nöjd och tar därför fram en prisvärd helhetslösning för dig. Anlitar du oss på Stockholms Brunnsborrning kommer vi göra ett noggrann uträkning över vart det är bäst att placera energibrunnen för att säkerställa att till exempel grundvattnet inte blir förorenat för någon brunn i grannskapet samt att arbetet genomförs på en professionell nivå. Om du känner att det är dags att ta steget att installera en energibrunn och bergvärme är du välkommen att kontakta oss redan idag för ett prisförslag, vi erbjuder ROT-avdrag för dig som privatperson. Vi ser fram emot att höra från dig!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

  Adress
  Mikrofonvägen 15
  126 28 Hägersten

  Telefon
  010-551 30 88

  E-post
  offert@stockholmbrunnsborrning.se

  Orgnr
  556929-2591

OM OSS

När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

Stockholmbrunnsborrning.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Borrspecialisten i Stockholm AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mikrofonvägen 15
126 28 Hägersten

010-551 30 88

offert@stockholmbrunnsborrning.se

Orgnr:
556929-2591