Stockholm Brunnsborrning

Borrning av vattenbrunnar och energibrunnar •

Pumputrustning

Brett sortiment av pumputrustning i Stockholm

Är det dags att installera ett bevattningssystem i ditt något mindre växthus eller vill du ha en privat dricksvattenförsörjning? Då ska du anlita oss på Stockholm Brunnsborrning för vårt breda sortiment av pumputrustning och långa erfarenhet av brunnsborrning i Stockholm.

Rätt pumputrustning till rätt projekt

Vi på Stockholm Brunnsborrning är ett glatt, engagerat och erfaret gäng som har koll på det här med brunnar. Du kan känna dig trygg med att vi vet vilken pumputrustning, pumphus, avsyrningsfilter med mera som passar ditt roliga projekt. Vi lyssnar på dina idéer, vad du vill uppnå och vi rekommenderar sedan rätt pumputrustning för ditt projekt.

Hållbar pumputrustning Stockholm

Alla våra undervattenspumpar är driftsäkra, slitstarka och ekonomiska för att passa just dig och ditt projekt. Alla delar som kommer i kontakt med vatten är tillverkat i rostfritt stål eller gummi för en undervattenspump som håller länge. Du får även bättre vattenkvalité med de speciella utföranden som är tillverkade av ett korrosionsbeständigt rostfritt stål som har en ökad motståndskraft mot salt och andra aggressiva ämnen i vattnet. Vi har ett brett urval av pumputrustning där vi bland annat säljer pumpar från Grundfors och Leijon Gårds.

Pumputrustning Stockholm pris

Hos oss på Stockholm Brunnsborrning är våra kunder som våra vänner, och vi vill att våra vänner ska vara nöjda. Anlitar du oss för brunnsborrning i Stockholm och med vår pumputrustning kan du vara säker på att vi lägger ner vårt hjärta i arbetet. Vi i teamet har alla lång erfarenhet och bred kunskap om brunnsborrning, så hör av dig redan idag och berätta mer om ditt projekt, så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig och ge ett prisförslag.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

  Adress
  Mikrofonvägen 15
  126 28 Hägersten

  Telefon
  010-551 30 88

  E-post
  offert@stockholmbrunnsborrning.se

  Orgnr
  556929-2591

OM OSS

När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

Stockholmbrunnsborrning.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Borrspecialisten i Stockholm AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mikrofonvägen 15
126 28 Hägersten

010-551 30 88

offert@stockholmbrunnsborrning.se

Orgnr:
556929-2591