Stockholm Brunnsborrning

Borrning av vattenbrunnar och energibrunnar •

Vattenrening

Vänd er till oss på Stockholm Brunnsborrning för att få passande filter som renar vattnet i er brunn. Vi kan erbjuda kvalitativa filter som säkerställer att vattnet är tjänligt och därav användbart som dricksvatten samt i matlagning. De produkter inom vattenrening som vi erbjuder har en jämn filtreringsfunktion och en lång livstid. Vi hjälper er självklart välja rätt modell bland alla produkter, oberoende av om ni behöver avsyrningsfilter eller återställa balanserna av järn och mangan i vattnet.

Vattenfilter järn, mangan, avsyrnings-, bio- och avhärdningsfilter

Genom oss kan ni få ett helautomatiskt vattenfilter mangan som skyddar rör, varmvattenberedare och maskindelar från att frätas sönder. Dessa filter renar också mindre mängder järn och tar bort utfällda föroreningar. Våra biofilter renar humus, färg, tungmetaller, lukt och smak. De behöver bytas ut när de blivit mättade eftersom de inte är spolbara. Vi har även biofilter med silverimpregnerad massa som förhindrar bakterier från att få fäste. Våra avhärdningsfilter tar i sin tur hand om att åtgärda hårt vatten och finns även i modeller som är effektiva på humus och nitrat.

Vi tar hand om er vattenrening i Stockholm

Att ha ett rent brunnsvatten är väsentligt för att brunnen skall vara användbar. Våra filter för bland annat mangan och järn har olika egenskaper.

 • Biofilter lämpar sig speciellt bra för fritidshus
 • Avhärdningsfilter är ett skydd mot igenkalkning av rör
 • Våra järn och manganfilter sänker halten av kolsyra

Vi erbjuder vattenfilter till låga priser

För oss är det en självklarhet att alla skall ha råd med effektiva vattenfilter som håller en hög kvalitet och därför erbjuder vi våra produkter till rimliga priser. Om ni behöver hjälp med vattenrening i Stockholm är ni välkomna att höra av er till oss så att vi kan bedöma vilket filter som passar bäst och därefter förse er med en offert. Ifall ni anlitar oss för att borra vattenbrunn kommer vi ta hand om att installera korrekt filter beroende på vattnets kvalitet och behov.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

  Adress
  Mikrofonvägen 15
  126 28 Hägersten

  Telefon
  010-551 30 88

  E-post
  offert@stockholmbrunnsborrning.se

  Orgnr
  556929-2591

OM OSS

När du behöver anlägga en vatten- eller energibrunn står vi till din tjänst med våra kunskaper.

Stockholmbrunnsborrning.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Borrspecialisten i Stockholm AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mikrofonvägen 15
126 28 Hägersten

010-551 30 88

offert@stockholmbrunnsborrning.se

Orgnr:
556929-2591